Sparen tekst

Persoonlijk spaaradvies

Waar wilt u voor sparen? Een mooie reis, nieuwe meubels of graag wat extra reserves achter de hand? Endass, zelfstandige adviseur van de Regiobank helpt u bij het vervullen van uw spaarwensen! Van persoonlijk spaaradvies tot het regelen van al uw bankzaken, verzekeringen en hypotheken u bent bij Endass in de regio Stolwijk aan hét juiste adres! Graag delen we al een eerste advies met u en dat is het stellen van een doel waar u voor wilt sparen. U zult zien dat als u een bepaald doel voor ogen heeft het sparen daarvoor u steeds makkelijker afgaat. Met elke euro die u opzij legt komt de nieuwe auto, die te gekke reis of een compleet nieuw interieur steeds dichterbij! Heeft u meerdere doelen waar u voor wilt sparen? Dan maakt u eenvoudig via de Mobiel Bankieren App aparte spaarpotten aan binnen uw rekening en ziet u in één overzicht hoeveel u tot nu toe gespaard heeft. Benieuwd welke spaarrekening het beste bij u past of wilt u graag persoonlijk spaaradvies? Bel vandaag nog naar Endass, dé zelfstandige adviseur van Regiobank in Stolwijk en omgeving.

Sparen voor uw kind of kleinkind

WIlt u nu alvast sparen voor uw kind of kleinkind om ze bij te staan tijdens hun studie of opleiding later? Of juist een mooi bedrag voor ze opzij zetten zodat ze met uw hulp hun eerste huis kunnen kopen of een verre reis kunnen maken? Waar u ook voor spaart, het sparen begint met het openen van een spaarrekening bij uw vertrouwde Regiobank. Ook kunt u er voor kiezen om uw kind juist te leren sparen. Dat ze van jongs af aan leren te sparen en verstandig het gespaarde geld uit te geven, zo leert u uw kind samen met de Regiobank stap voor stap omgaan met geld. Bij Endass helpen we u graag bij het kiezen van de juiste spaarrekening voor uw kind of kleinkind, met sparen kunt u nooit vroeg genoeg beginnen.

Mobiel Bankieren App van de Regiobank voor al uw betaal- en spaarrekeningen

Met de Mobiel Bankieren App van de Regiobank heeft uw al uw rekeningen in één handig overzicht. En heeft u meerdere spaarpotten aangemaakt voor de verschillende spaardoelen? Dan ziet u eenvoudig snel hoeveel geld er op de spaarrekeningen staat en hoeveel u nog moet sparen om uw doel te behalen. Sparen is nog nooit zo makkelijk geweest met de Mobiel Bankieren App van de Regiobank.

Sparen bij de Regiobank, u regelt het bij Endass in Stolwijk en omgeving!

Tegenwoordig zijn spaarrentes relatief laag en de verschillen per bank minimaal. Er zijn echter meer redenen juist te kiezen om te sparen bij uw vertrouwde RegioBank, zoals een persoonlijk spaaradvies en al uw bankzaken onder één dak bij u in de buurt. Endass, dé zelfstandige adviseur van de Regiobank in de omgeving Stolwijk staat klaar voor iedereen, van jong tot oud en van particulieren tot de zakelijke markt. Bent u ondernemer en wilt u de mogelijkheden weten op het gebied van zakelijk sparen? Of wilt u meer informatie over sparen met uw plaatselijke vereniging of stichting? Bel vandaag nog naar Endass voor het bespreken van de mogelijkheden.

Lees meer informatie

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Regiobank doorlink blokken
Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen

Copyright © 2021 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl