Verzekeringen

Verzekeringen passend bij uw verzekeringswensen? Endass regelt het voor u!

Verzekeringen laten regelen door een specialist die u van A t/m Z begeleidt? Uw woonhuis, inboedel, auto of boot verzekeren? Wat uw verzekeringswensen ook zijn, het team van Endass Verzekeringen regelt dit voor u! Wij zijn al vele jaren een begrip in de omgeving en bieden alles onder één dak. Van verzekeringen tot hypotheken, wij zijn graag uw persoonlijke adviseur die u wegwijs maakt in die wirwar van polissen. Wanneer u tegen ongemakken aanloopt is het van belang dat u kunt terugvallen op een passende verzekering die voorziet in compensatie. Onze adviseurs stellen voor zowel particulieren als bedrijven verzekeringspakketten samen met scherpe premies en goede voorwaarden. Op deze wijze hoeft u zelf niet in de kleine lettertjes van de verschillende verzekeringsvoorwaarden te duiken en bent u zeker van een goede dekking. Laat u bijstaan door één van onze adviseurs en maak een afspraak.

Soorten verzekeringen

Verzekeringen moeten goed geregeld zijn. Met onze kennis en ervaring van financiële producten bieden wij eerlijk en transparant advies over o.a. de volgende soorten verzekeringen:

Daarnaast bieden wij ook zakelijke adviesproducten voor ZZP & MKB waaronder aansprakelijkheidsverzekeringen, aanhangwagenverzekeringen, ziekteverzuimverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en zorgverzekeringen. Ons advies is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Want waarom premie betalen voor iets dat u niet nodig heeft?

Bemiddeling in verzekeringen

Om zeker te zijn van een goede verzekering is het van belang te kiezen voor een ervaren adviseur. Wij kijken graag naar uw complete verzekeringspakket. Het doel is om tot een slimme combinatie van verzekeringen te komen waarmee we zorgen voor een zorgeloos gevoel. Meer informatie of een adviesgesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Endass helpt u graag bij het inventariseren van deze risico's en bij het zoeken van bijpassende verzekeringen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Verzekeringen passend bij uw verzekeringswensen? Endass regelt het!
Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl