Woonlasten verzekering

Advies bij het kiezen van de juiste Woonlastenverzekering voor u

Woonlasten verzekering afsluiten? Minimaliseer uw risico en voorkom grote kostenposten met een verzekering bij Endass. Wij bieden u veel verzekeringsproducten. Zowel particuliere al zakelijke partijen kunnen hun eigendommen, zorg, schades en andere onvoorziene kosten bij ons verzekeren. Onder onze verzekeringsproducten valt de Woonlastenverzekering.

Vele verzekeraars voor een woonlasten verzekering, wij helpen u kiezen!

Met zo veel verzekeraars in Nederland is het soms lastig om te kiezen waar u uw Woonlastenverzekering afsluit. Een onafhankelijk advies kan hierbij zeker helpen een goede keuze te maken. De premie van een Woonlasten verzekering hangt vaak af van de onderdelen die u wilt opnemen in de polis. Bij veel verzekeraars kunt u zelf de verzekering samenstellen door specifieke onderdelen toe te voegen of juist weg te laten. Hierdoor stijgt of daalt uw premie.

Endass werkt samen met veel verzekeraars uit de wijde omgeving, wij zijn bekend met de premies, polissen en service van elke verzekeraar. Door met u in gesprek te gaan over uw Woonlasten, kunnen wij onze kennis koppelen aan uw voorkeuren. Maar zeker ook een inschatting maken van de benodigde polis voor uw situatie.

Wij geven persoonlijk advies op maat voor het verzekeren van uw woonlasten

Endass inventariseert uw risico op het gebied van Woonlasten en zet dit uit tegenover de mogelijkheden op gebied van een Woonlastenverzekering. Wilt u meer risico dekken of minder premie betalen? Dergelijke vragen zullen wij met u doornemen en de gevolgen van dergelijke keuzes leggen wij u graag uit. Uw antwoorden leiden tot een advies van onze verzekeringsadviseurs. Bij dit advies houden wij ons vast aan enkele kernpunten:

  • Persoonlijk advies, op maat
  • Ervaren adviseurs
  • Onafhankelijk advies
  • Scherpe tarieven

Kosten declareren via uw Woonlastenverzekering?

Heeft u schade opgelopen? Wilt u kosten declareren via uw Woonlasten verzekering? Dat kan via de website van Endass.

Vul ons schade formulier in

U kunt de benodigde documenten meesturen. De schadeclaim komt dan bij ons binnen, wij zullen deze volgens procedure behandelen.

Verder kunt u altijd langskomen op ons kantoor voor vragen, schadeclaims en advies. Op werkdagen is ons kantoor geopend van 9:00 tot 16:00 uur, of maak een afspraak.

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Endass-Woonlastenverzekering
Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl