Overlijdensrisico

Advies nodig voor een overlijdensrisicoverzekering (OVR)?

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? U sluit een overlijdensrisicoverzekering af zodat uw nabestaande goed verzorgd achterblijven wanneer u komt te overlijden. Door middel van een goede verzekering wordt er een eenmalig bedrag uitgekeerd aan uw partner en/of kinderen als u er niet meer bent om uw deel van de vaste lasten te betalen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de mensen waar u om geeft, financiële ruimte hebben als u er niet meer bent.

Onafhankelijk advies voor een overlijdesrisicoverzekering

Op zoek naar degelijk advies betreffende het afsluiten van een passende Overlijdensrisicoverzekering? Dan moet u beslist bij Endass Verzekeringen zijn. Endass Verzekeringen helpt u bij het inventariseren van risico’s en zoekt naar passende verzekeringen. Daarbij letten wij op scherpe premies en uitstekende voorwaarden.

Naast een Overlijdensrisicoverzekering bieden wij nog vele andere schade- en levensverzekeringen aan. Wij werken samen met een groot aantal verzekeraars waardoor ons advies onafhankelijk is.

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw boot, caravan, camper of fiets? Uw woonverzekeringen, zoals een inboedel of opstal, regelen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor financiële ruimte voor uw nabestaanden

Een OVR, overlijdensrisicoverzekering sluit u af voor een ander. U betaalt nu uw premie om uw geliefden in de toekomst te kunnen voorzien van voldoende middelen.Dit bijvoorbeeld om de hypotheek en andere vaste lasten te kunnen betalen. Wilt u een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Wij inventariseren de risico’s en stellen vrijblijvend een passende offerte op. Daarbij bent u zeker van:

  • Persoonlijke service
  • Onafhankelijk advies
  • Ervaren adviseurs
  • Scherpe tarieven

Naast het sluiten van een Overlijdensrisicoverzekering is ons kantoor gespecialiseerd in andere financiële diensten zoals hypotheken, betalen en sparen. Lees hier gerust meer over op onze website.

Een overlijdensrisicoverzekering aan de hypoteek koppelen

Wanneer u een OVR afsluit met als hoofddoel dat uw partner en/of kinderen de hypotheek kunnen betalen, kunt u deze verzekering ook koppelen aan de hyoptheek zelf. In geval van overlijden wordt het afgesproken bedrag dan aan de hypotheekverstrekker uitgekeerd. Dit heeft onder andere als voordeel dat u minder polissen heeft en juist meer gemak! Ook kan dit een belastingvoordeel opleveren. 

Wilt u weten hoe dit precies zit? Neem dan contact op met het team van Endass. Wij kunnen u van deskundig advies voorzien.

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Overlijdensrisicoverzekering nodig? Ga dan naar Endass Verzekeringen.
Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl