Inboedel

Inboedelverzekering advies & afsluiten met Endass Verzekeringen

Inboedelverzekering afsluiten? Bent u op zoek naar onafhankelijk en betrouwbaar advies voor een inboedelverzekering? Endass Verzekeringen adviseert u graag over de juiste inboedlverzekering voor uw situatie. Wij werken samen met verschillende verzekeraars. Hierdoor kunnen wij verschillende aanbieder adviseren en hebben we genoeg verzekeringen om te vergelijken voor uw inboedel.

Nu advies voor een inboedelverzekering aanvragen

Om u een goed advies te kunnen geven, letten wij op scherpe premies en uitstekende voorwaarden.

Naast een Inboedelverzekering bieden wij nog vele andere schade- en levensverzekeringen aan. Wij werken samen met een groot aantal verzekeraars waardoor ons advies onafhankelijk is. Wilt u een verzekering afsluiten voor uw boot, caravan, camper of fiets? Uw woonverzekeringen, zoals een inboedel of opstal, regelen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Inboedelverzekering afsluiten: voorkom hoge kosten

Het verzekeren van de inboedel is van belang wanneer u het risico op hoge kosten wilt af dekken. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas kan een ongeluk zorgen voor grote schades en nog hogere kosten. Deze zijn niet altijd zelf te financiëren. Hiervoor sluit u een inboedelverzekering af. 

Een inboedelverzekering dekt vaak de kosten voor schades zoals:

  • Stormschade
  • Brandschade
  • Inbraakschade
  • Waterschade

Onder inboedel valt alles dat zich in huis bevindt maar wel los te verplaatsen is. Denk hierbij aan meubels, kleding, gebruiksvoorwerpen, elektronica etc.. 

Endass Verzekeringen inventariseert de risico’s en stellen vrijblijvend een passende offerte op. Daarbij bent u zeker van:

  • Persoonlijke service
  • Onafhankelijk advies
  • Ervaren adviseurs
  • Scherpe tarieven

Naast het sluiten van een Inboedelverzekering is ons kantoor gespecialiseerd in andere financiële diensten zoals hypotheken, betalen en sparen. Lees hier gerust meer over op onze website.

Kosten & baten van een inboedelverzekering

De kosten van een inboedelverzekering zijn voor iedereen verschillend. Dit hangt uiteraard af van de senarios die u wenst te verzekeren. Zo kunt u vaak kiezen tussen een basis verzekering of een all risk verzekering. Wilt u uw inboedel verzekeren voor brand, diefstal? Heeft u inboedel van hoge waarde? Misschien heeft u wel een kostbaar schilderij of erfstuk en wilt u deze ook verzekeren? Dan kan dit van invloed zijn op uw premie. Verdere factoren die een rol spelen bij de bepaling van uw premie zijn onder andere: uw woonplaats, type huis, verzekeraar, voorzorgsmaatregelen tegen inbraak en brand en nog meer.

De baten van een inboedelverzekering zijn pas merkbaar wanneer u te maken krijgt met schade aan uw eigendommen. Wanneer u slachtoffer wordt van een inbraak of als er brand ontstaat in uw woning. U kunt de kosten van de schade dan (deels) verhalen op de inboedelverzekering. Het vergoedde bedrag is afhankelijk van de polisvoorwaarden. In veel gevallen zijn de kostten van een brand of inbraak niet zelf te financiëren.

Wilt u weten welke inboedelverzekering het beste bij uw situatie past? Welk verzerkeraar beidt de beste voorwaarden of premies? Vraag nu een advies gesprek aan bij Endass Verzekeringen.

Een adviesgesprek inplannen

Schade melden bij uw Inboedelverzekering

Schade? Hoe verhaalt u dit op uw Inboedelverzekering? Wij helpen u daarbij. U kunt gemakkelijk en snel uw schade via onze website melden. Vul het speciale formulier in. Tevens kunt u stukken die van belang zijn als bijlage meesturen. Heeft u meer hulp nodig? Dan kunt u uiteraard bij ons langskomen op kantoor. U bent van harte welkom op werkdagen van 9.00 - 16.00 uur of na afspraak!

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Inboedelverzekering nodig? Ga dan naar Endass Verzekeringen.
Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl