Verzekering

Verzekering afsluiten? Kies voor passend advies over de juiste verzekering en neem contact op met Endass Verzekeringen

Verzekering advies bij het afsluiten van uw verzekeringen? Naast hypotheekadvies kunt u voor het vinden van een passende verzekering terecht bij Endass Verzekeringen. Endass Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringsadvies op maat. Wij kunnen voor zowel u als uw familie, bedrijf en personeel een geschikte verzekering of verzekeringen afsluiten. Alles onder één dak met één vast aanspreekpunt. Goed advies is meer dan alleen het afsluiten van een passende verzekering. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en brengen uw risico’s in kaart. Daarbij kijken we welke verzekeringen passend zijn. Bij ons bent u geen nummer. Als onafhankelijke adviseur kennen wij onze klant. Wilt u kennis maken met ons team? Bekijk dan onze website. Ook kunt u bij ons binnenlopen voor een oriënterend gesprek.

Verzekering die bij u past

Endass adviseert en bemiddelt in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat u geen onnodig risico loopt en niet teveel premie betaalt. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo zijn onze particuliere adviesproducten o.a.:

Heeft u een zakelijke verzekering nodig? Op onze website kunt u de verschillende soorten bekijken. Staat er een product niet tussen waar u juist behoefte aan heeft? Neem contact met ons op!

Passend verzekeringsadvies

Passend verzekeringsadvies is van belang om te voorkomen dat u over- of onderverzekerd bent. Ook kan een verkeerde verzekering grote nadelige gevolgen hebben. Wij brengen uw financiële risico’s in kaart en zorgen voor dekkende voorwaarden. Vraag een oriënterend gesprek aan via de website of neem telefonisch contact op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Verzekering afsluiten? Kies bij Endass de verzekering die bij u past!
Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl