Schoonhoven

Financiële planning verzorgd door een onafhankelijke adviseur in de buurt van Schoonhoven? Endass financiële planning brengt uw financiële situatie in kaart

Financiële planning laten maken van uw financiële situatie door een onafhankelijke adviseur in de buurt van Schoonhoven? Uw vermogen en inkomen laten analyseren? Advies over schenken en/of erven? Endass financiële planning bestaat uit een team onafhankelijke adviseurs die vanuit het kantoor in de buurt van Schoonhoven advies geven op het gebied van financiële planning. Op een heldere en eenvoudige wijze geven wij u inzicht in uw financiën in verschillende situaties zoals bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Op zoek naar iemand die met een helicopterview uw financiële situatie bekijkt? Wensen over uw nalatenschap, maar geen familielid die het wil/kan regelen? Hoe kan worden voorkomen dat uw vermogen verdwijnt door opname in verzorgingstehuis? Financieel planner Bea van der Ende staat voor u klaar. Graag werkt zij aan een gedegen financieel plan.

Financiële planning van diverse specialistische gebieden

Iedereen krijgt te maken met het invullen van financiële vraagstukken. Komt u er zelf niet uit? Dan kan financiële planning verzorgd door Endass in de buurt van Schoonhoven op maat dé oplossing zijn. Als financieel planner hebben wij diepgaand inzicht in diverse specialistische gebieden zoals:

  • belastingwetgeving
  • pensioenen
  • verzekeringen
  • hypotheken
  • risicomanagement

maar ook obligaties en beleggingen, huwelijksvermogensrecht, wettelijk erfrecht, successierecht en testamentair erfrecht. Over deze aspecten die invloed hebben op uw financiën geven wij integer advies. Daarbij houden wij uiteraard rekening met de geldende wet- en regelgeving. Op deze wijze hebben wij inmiddels voor vele klanten in Schoonhoven en omgeving financiële planning mogen verzorgen.

Financiële planning verzorgd door Endass

Op het gebied van financiële planning, hypotheken en verzekeren hebben wij inmiddels een bekende naam opgebouwd in de buurt van Schoonhoven en omgeving. Bij ons krijgt de klant de aandacht die hij/zij verdient. U bent geen nummertje en staat bij ons centraal. Als team blijven we onszelf ontwikkelen. Door vakcursussen blijven we op de hoogte van de wijzigingen in wet- en regelgeving en kunnen we u deskundig adviseren. Kennis maken met ons team? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u ontdekken wie wij zijn. Wilt u graag een afspraak op ons kantoor in de buurt van Schoonhoven? Dat kan uiteraard ook. U bent van harte welkom voor een kopje koffie. Onze deur staat altijd voor u open.

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Financiƫle planning laten maken in de buurt van Schoonhoven?
Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl