Ouderkerk aan den IJssel

Financiële planning en advies in Ouderkerk a/d IJssel e.o. van de financiële planners van Endass

Financiële planning laten maken van uw financiële situatie door een onafhankelijke adviseur in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel? Uw vermogen en inkomen laten analyseren? Advies over schenken en/of erven? Endass financiële planning bestaat uit een team onafhankelijke adviseurs die vanuit het kantoor in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel advies geven op het gebied van financiële planning. Op een heldere en eenvoudige wijze geven wij u inzicht in uw financiën in verschillende situaties zoals bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Op zoek naar iemand die met een helicopterview uw financiële situatie bekijkt? Wensen over uw nalatenschap, maar geen familielid die het wil/kan regelen? Hoe kan worden voorkomen dat uw vermogen verdwijnt door opname in verzorgingstehuis? Financieel planner Bea van der Ende staat voor u klaar. Graag werkt zij aan een gedegen financieel plan.

Financiële planning door een ervaren financieel planner in Ouderkerk a/d IJssel

Financiële planning kan het steuntje in de rug zijn om uw financiën op een rijtje te krijgen of juist om die doelen en dromen te verwezenlijken. Velen dromen ervan om in de toekomst minder te werken of juist om dat ene droomhuis te kopen. Voor dergelijke dromen is vaak een gedegen kapitaal nodig. Om het juiste vermogen op te bouwen, is vaak een goed doordacht plan nodig. Wilt u iemand om mee te sparren? Op zoek naar advies op financieel gebied?

Vraag dan om hulp aan een van onze financiële planners. Het kantoor van Endass is gevestigd in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel. Hier bent u altijd welkom om samen met onze deskundigen een financieel overzicht op te stellen. Een financieel plan op maat kan dé oplossing zijn om de financiën op de rit te houden of om deze te laten groeien. Als financieel planner hebben wij diepgaand inzicht in diverse specialistische gebieden zoals:

  • belastingwetgeving
  • pensioenen
  • verzekeringen
  • hypotheken
  • risicomanagement

maar ook obligaties en beleggingen, huwelijksvermogensrecht, wettelijk erfrecht, successierecht en testamentair erfrecht.

Over deze aspecten die invloed hebben op uw financiën geven wij integer advies. Daarbij houden wij uiteraard rekening met de geldende wet- en regelgeving. Op deze wijze hebben wij inmiddels voor vele klanten in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving financiële planning mogen verzorgen.

Financiële planning in Ouderkerk a/d IJssel : Hypotheken, verzekeren en meer

Op het gebied van financiële planning, hypotheken en verzekeren hebben wij inmiddels een bekende naam opgebouwd in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving. Bij ons krijgt de klant de aandacht die hij/zij verdient. U bent geen nummertje en staat bij ons centraal. Als team blijven we onszelf ontwikkelen. Door vakcursussen blijven we op de hoogte van de wijzigingen in wet- en regelgeving en kunnen we u deskundig adviseren.

Kennis maken met ons team? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u ontdekken wie wij zijn. Wilt u graag een afspraak op ons kantoor in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel? Dat kan uiteraard ook. U bent van harte welkom voor een kopje koffie. Onze deur staat altijd voor u open.

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Financiƫle planning laten maken in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel?
Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl