Gouda

Financiële planning voor uw situatie door Endass onafhankelijke advieseurs in de omgeving van Gouda.

Financiële planning laten maken om uw wensen na te streven? Door uw financiële situatie in kaart te brengen door een onafhankelijke adviseur in de buurt van Gouda, komen wensen dichterbij. Wensen voor nu of wensen voor later. Iedereen heeft dromen, van een verre reis tot een eigen huis of genoeg geld voor de kinderen. Het plannen van geld, inkomsten en uitgaven, geeft rust en biedt mogelijkheden. Endass is graag uw ervaren partner in het creëeren van een overzicht in uw financiele leven.

Financiële planning van analyse tot advies in de omgeving van Gouda

Uw vermogen en inkomen laten analyseren? Advies over schenken en/of erven? Endass financiële planning bestaat uit een team onafhankelijke adviseurs die vanuit het kantoor in de buurt van Gouda advies geven op het gebied van financiën. Op een heldere en eenvoudige wijze geven wij u inzicht in uw financiën in verschillende situaties zoals bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden.
Op zoek naar iemand die met een helicopterview uw financiële situatie bekijkt? Wensen over uw nalatenschap, maar geen familielid die het wil/kan regelen? Hoe kan worden voorkomen dat uw vermogen verdwijnt door opname in verzorgingstehuis? Financieel planner Bea van der Ende staat voor u klaar. Graag werkt zij aan een gedegen financieel plan.

Plan uw financiën van de toekomst

Een financiële planning lijkt iets voor de toekomst. Maar nu uw financiën in kaart brengen, geeft rust en overzicht voor later. Iedereen krijgt te maken met het invullen van financiële vraagstukken. Wanneer u er zelf niet uitkomt, kunt u terecht bij Endass. Als financieel planner hebben wij diepgaand inzicht in diverse specialistische gebieden zoals:

  • belastingwetgeving
  • pensioenen
  • verzekeringen
  • hypotheken
  • risicomanagement

Verder hebben wij ook kennis en ervaring op het gebied van financiën aangaande obligaties en beleggingen, huwelijksvermogensrecht, wettelijk erfrecht, successierecht en testamentair erfrecht. Over deze aspecten die invloed hebben op uw financiën geven wij integer advies. Daarbij houden wij uiteraard rekening met de geldende wet- en regelgeving. Op deze wijze hebben wij inmiddels voor vele klanten in Gouda en omgeving financiële planning mogen verzorgen.

Uw financiële planning nu opmaken bij Endass in Gouda en omstreken 

Op het gebied van financiële planning, hypotheken en verzekeren hebben wij inmiddels een bekende naam opgebouwd in Gouda en omgeving. Bij ons krijgt de klant de aandacht die hij/zij verdient. U bent geen nummertje en staat bij ons centraal. Als team blijven we onszelf ontwikkelen. Door vakcursussen blijven we op de hoogte van de wijzigingen in wet- en regelgeving en kunnen we u deskundig adviseren.

Kennis maken met ons team? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u ontdekken wie wij zijn.
Wilt u graag een afspraak op ons kantoor in de buurt van Gouda? Dat kan uiteraard ook. U bent van harte welkom voor een kopje koffie. Onze deur staat altijd voor u open.

Endass Verzekeringen logo
Endass Verzekeringen
Financiƫle planning laten maken in de buurt van Gouda?
Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Endass Verzekeringen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl